top of page

Core-jooga:
30 päivän intensiivikurssi

Mitä se on?

Nimensä mukaisesti keskivartaloon keskittyvää joogaa. En aio valehdella: nämä tunnit sisältävät runsaasti hikoilua, toisinaan hapotusta, saatat kiroilla ja ähkiä. Mutta yhtään turhaa liikettä ei tehdä ja tunnet tulokset kehossasi ja omassa harjoituksessa takuulla nopeasti! 

Näillä tunneilla ei tehdään yhtään vatsarutistusta. Emme pönötä lankussa viittä minuuttia. Emme tee "pelkkiä vatsoja".  Treeni kohdistuu jokaiseen keskivartalon lihakseen ja se tehdään hauskasti joogan keinoin. Tunneilla vaihdellaan puhtaasti voimaa harjoittavien liikkeiden ja flown välillä tekniikkaa unohtamatta.

Jokaisen oppilaan kohdalla säädetään harjoitukset omaan tasoon ja omalle keholle sopiviksi. Erityistarpeet, mahdolliset vammat ja rajoitteet otetaan huomioon, jotta voit turvallisesti keskittyä vain itseesi!

logo.JPG
core.jpg
original_14ce124f-8f01-4d44-a116-be1fff7cbcf7_Screenshot_2022-01-18-18-39-20-330_com.googl

30 päivää core-joogaa??

Moni ajattelee heti, että ehei, tämä ei todellakaan ole minua varten. Valtaosa ihmisistä inhoaa kaikkea keskivartaloon liittyvää treeniä, kuten minäkin aikoinani ennen joogan aloittamista. Kyllä, varmasti tulee olemaan haastavaa alussa, mutta pian huomaat olevasi koukussa ja loppua ei näy!

Miksi 30 päivää? 

Ihmiseltä kestää keskimäärin 66 päivää oppia ja omaksua uusia asioita. Ensimmäinen puolikas on äärimmäisen tärkeä osa, sillä keho saa valtavasti uusia ärsykkeitä ja aivot työskentelevät kovasti omaksuessaan uutta tietoa. 30 päivässä ehtii kehittyä ns. lihasmuisti, jonka avulla harjoitusta voi jatkaa itsenäisesti ja ottaa osia siitä vaikka omaan joogatreeniin mukaan. 

Kurssi ei ole pikalääke, laihdutuskeino eikä varsinkaan tule sikspäkkiä tässä ajassa, ellet elä pelkällä salaatilla. Tämä on tehokas startti kohti vahvempaa, terveempää ja kestävämpää kehoa sekä hyvää oloa!

Mitä kurssi sisältää?

Saat henkilökohtaista ohjausta, tukea ja tsemppiä harjoitukseen!

30 päivää sisältää:

- 10 x yksilöohjaustuntia livenä, 60 min/kerta

- 5 etäohjaustuntia, 60 min/kerta

- ohjevideot perusliikkeistä omaan käyttöön itsenäistä treeniä varten

Hinta: 350€

Kurssin voi tehdä myös kokonaan etänä, joka sisältää:

- 15 x etäohjaustuntia, 60 min/kerta

- ohjevideot itsenäistä treeniä varten

Hinta: 225€

Varaa kurssi etusivun yhteydenottolomakkeella!

bottom of page