top of page

Chaturanga eli joogapunnerrus

IMG_20220221_092719_TIMEBURST13.jpg

Joogapunnerrus on yksi haastavimmista asanoista, johon törmäät takuuvarmasti yhdellä jos toisellakin joogatunnilla. Räpiköit aina punnerruksen läpi, tuntuu, kuin ranteet pettäisi alta, voima ei riitä, laskeudut naamallesi lattiaan - kuulostaako tutulta?

Tämä vihattu ja rakastettu asana on äärimmäisen monipuolinen, tehokas ja kestävyyttä vaativa punnerruksen muoto, jossa tapahtuu niin paljon asioita yhtäaikaa, että uuden joogin on sitä vaikea käsittää. Ja ei, kukaan ei automaattisesti osaa tätä. Kyllä, jokainen joogi kohtaa saman haasteen jossain vaiheessa harjoitusta. Harva uskaltaa sitä tunnustaa, että kokee tämän vaikeaksi tai ei pysty tekemään sitä kokonaisuudessaan.

 

Mutta se on ihan OKEI! Sen kuuluukin olla haastavaa. Chaturangassa tavoitteena on saada keho yhdeksi suoraksi linjaksi aina varpaista päälakeen asti samalla, kun käsivarret ovat 90 asteen kulmassa, kyynärpäät kohtisuoraan taaksepäin ja käsivarret kyljissä kiinni. Huhhuh, ei yhtään kuin tavallinen punnerrus!

IMG_20220221_140738_TIMEBURST7.jpg

Haluatko kuitenkin oppia tekemään chaturangan oikein, sujuvasti ja kevyemmin? Haluaisitko, että tämä asana olisi luonteva osa harjoitustasi?

Sytytä sun keskivartalo, treeni ja koko keho liekkeihin ja varaa Chaturanga Masterclass!

Voit valita:

1 x 1h 30min: 45€ - yhdellä harjoituskerralla opetellaan tekniikka, teoria ja keskitytään strategiseen harjoitteluun

2 x 1h 30min: 80€ - ensimmäisellä harjoituskerralla opetellaan tekniikka, teoria ja lihasryhmien toiminnot sekä valmistelevia liikkeitä. Toisella kerralla keskitytään strategiseen harjoitteluun ja harjoitellaan siirtymiä asanasta toiseen.

Ota yhteyttä etusivun yhteydenottolomakkeella, Facebookin tai Ig:n kautta!

bottom of page