top of page
a background image of water from pexels.com by gaspar zaldo

Mistä täällä puhutaan?

Olen Asana-aseman perustaja, intohimoinen joogi ja opiskelen joogaopettajaksi kansainvälisessä joogakoulussa, Yogi Flight Schoolissa. Tässä blogissa (ja myös muussa elämässä) aion kertoa todellisuuden opettajan opinnoista, mitä kaikkea muuta kuin meditointia, hyvinvointia ja tähtipölyä jooga oikeasti on. Lisäksi aion kiroilla ja näyttää, mitä kaikkea hauskaa ja hullua tämä harrastus voi ihmisessä aiheuttaa!


Katsokaa nyt, tässäkin vaan levitoin jakkaran päällä tikkuna. Ai miksi? No koska mä voin!

Joogassa mahdollisuudet on rajattomat, ihmiskeho pystyy aika ihmeellisiin suorituksiin! Tämä tuolilevitointi ei ehkä näytä kovin kummoiselta, mutta kun tässä asennossa pysyy yli 5 min, alkaa se tuntua aika erikoiselta (vatsalihakset huutaa hoosiannaa!).


Täällä aion myös esitellä kuukausittain DO - DON'T DO- osion, jossa palastellaan yleisimmät asanat yksityiskohtaisesti ja näytän, miten missäkin asanassa saat itsestäsi parhaimman hyödyn irti, yleiset virheasennot ja miten ne korjataan. Lisäksi aion jakaa teille käsilläseisonta- matkani, joka käytännössä on jo alkanut, mutta suivaannuin enkä ollut yhtään zen ja heitin pyyhkeen kehään. Kuukausien treenaamisen, äheltämisen, kaatuilun ja hikoilun jälkeen totesin, että NYT RIITTÄÄ. Paussi tälle treenille, siirryin muihin juttuihin ja keskityin opiskeluun. Parin kuukauden tauon jälkeen päätin osallistua Kyle Weigerin Handstand Bootcampille, joka alkaa nyt helmikuun lopussa. Neljä päivää tiukkaa treeniä, mustelmia ja varmasti hitosti hauskuutta luvassa :D
Recent Posts

See All

Comments


bottom of page