top of page
Child's Pose

Studiotunnit

Studiotunnit ovat ryhmätunteja, joita pidetään elokuun alusta alkaen Heinolan Sisufitneksen tiloissa!

Viikkotunteja tulossa lisää alla olevien lisäksi, mm. vinyasa slow flow sekä ihanan energisoiva aamujooga. Lisätietoja uusista tunneista tulossa heinäkuun puolella :)

Joogatunnit ovat eri tasoisille joogeille suunnattuja dynaamisia vinyasa- ja slow flow- tunteja. Tarjonnasta löytyy täysin aloittelijoille sekä harjaantuneille joogeille sopivia harjoituksia. Sykettä nostavien tuntien lisäksi kerran viikossa pidetään yin- ja liikkuvuusharjoittelutunti, joka soveltuu erinomaisesti kaiken tasoisille joogeille, toimistotyöläisille, juoksijoille, voimaharjoittelijoille... you name it! Sinut johdattelee tuntien läpi joogaopettaja (RYT200) Niina Mensonen / Asana-asema, jonka energinen, rento ja huumorintajuinen ote luo hyväksyvän ja lämminhenkisen ilmapiirin.

Vinyasa back to basics

Tunti sopii loistavasti aloittelijoille, mutta ehdottomasti myös kokeneillekin joogeille. Mitä pidempään olemme harjoitelleet, sitä useammin jäämme ns. autopilotille ja unohdamme tutkia itseämme ja omaa harjoitusta avoimin mielin. Zen Buddhalaisuudessa on käsite  'Shoshin', joka tarkoittaa aloittelijan mieltä. Se, että emme ihan osaa ja tiedä kaikkea, on aivan valtava rikkaus! Joogassa on tärkeää säilyttää aloittelijan mieli ja pysyä avoimena, uteliaana ja valmiina vastaanottamaan uutta tietoa.

Joogassa ei VOI tulla koskaan valmiiksi ja kun oma harjoitus edistyy, on tärkeää palata aika ajoin takaisin juurilleen, siihen, mistä on joskus aloittanut. 

Kannattaa seurata Asana-asemaa Facebookissa ja Instagramissa, sillä tuntien sisällöistä ja mahdollisista muutoksista ilmoitetaan somessa ajantasaisesti!

  • alt.text.label.Facebook
  • alt.text.label.Instagram
niinan 1-1 joogat-33~2.jpg

Vinyasa flow

Yksi liike, yksi hengitys.

Vinyasa on koko kehoa kuormittava, monipuolinen ja avaava harjoitus. Vinyasa flow:ssa liike on elävää, luovaa ja virtaa oman hengityksen sekä musiikin tahdissa. Erään oppilaan sanoin: “vinyasa on kuin meditointia liikkeessä”.
Tunnit koostuvat yhdistelmistä erilaisia asanoita, jotka nivotaan yhteen sulaviksi liikesarjoiksi hengityksen tahdissa. Tunnit aloitetaan maadoittumisella ja kehoa lämmittävillä asanoilla, jotka johtavat dynaamiseen, hien pintaan nostavaan osuuteen. Tunnin lopussa rauhoitumme takaisin matolle harjoituksen viimeistelevien yin- asanoiden sekä herkullisen, hyvin ansaitun loppurentoutuksen pariin.
Vinyasa- tuntien sisältö vaihtelee hieman jokaisella kerralla: tunnin teemana saattaa olla tasapainoilu, kiertoliikkeet tai vaikkapa core- jooga, ja teema yleensä myös samalla kietoutuu jonkin joogafilosofian periaatteen ympärille. 

 

niinan 1-1 joogat-38~2.jpg

Vinyasa - back to basics

Joogaa aloittelijoille!

Tunti on fyysisesti mukavan haastava harjoitus, jossa takuulla tulevat tutuksi aurinkotervehdykset, yleisimmät perus asanat ja opit hengityksen yhdistämisen liikkeeseen.

Tunnilla on suppeampi määrä asanoita, kuin vinyasa flowssa, tahti on hieman rauhallisempi ja käytämme asanoihin enemmän aikaa. Tästä huolimatta tunti ei ole laisinkaan hidas ja tylsä, vaan tässä on loistava paikka päästä harjoittelemaan vinyasan ihanaa, tanssinomaista liikettä! 

Tunneilla opit asanoiden ja harjoituksen kannalta oleellisten lihasten aktivoinnin, kehon linjauksen ja tekniikan sekä erilaisten apuvälineiden käyttöä ja niiden merkityksen harjoituksessa. Lähes jokaista asanaa voidaan muokata juuri omalle keholle sopivaksi, joten ei haittaa vaikka olisitkin rautakanki, et saa sormia lattiaan eteentaivutuksessa tai polvillaan olo on epämukavaa - kannattaa siis ehdottomasti tulla mukaan kokeilemaan!

Tunti sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat tutustua vinyasa- joogatyyliin, aloittelijoille sekä harjaantuneille joogeille. 

 

IMG_20230711_195239.jpg

Yin & liikkuvuus

Tämä lempeä harjoitus sopii kaikentasoisille joogeille. Tunti aloitetaan koko kehon liikkuvuusharjoittelulla, johon sisältyy myös hermoston huoltamista! Tunnin sisältö on jokaisella kerralla sama ja käytämme reippaasti erilaisia apuvälineitä harjoituksen tukena. Kasataan saliin siis matot, tyynyt, joogablokit ja -vyöt, keskitytään täysin omaan kehoon ja hengitykseen. Lopuksi sukelletaan syvävenyttävien eli yin- asentojen äärelle sekä ihanaan loppurentoutukseen. 

Liikkuvuusharjoittelu ja hermoston hyvinvointi ovat erittäin tärkeitä kehon palautumisen kannalta - tämä sopii siis loistavasti myös treenaajille ja (yli)suorittajille!

Kopio tiedostosta Twisty hands-1.jpeg

Sijainti

Reumantie 4, Heinola, Sisufitness

Hinnasto

Vinyasa- tunnit, kertamaksu 16 €

Yin & liikkuvuus, kertamaksu 24 €

5 x sarjakortti 75 €, voimassa 2 kk ostopäivästä

10 x sarjakortti 140 €, voimassa 3 kk ostopäivästä

Maksu mobilepay / kortti / käteinen / Epassi ennen tunnin alkua

Ilmoittautuminen

Kaikille tunneille tulee ilmoittautua etukäteen viestillä. Ilmoittautumiset ovat sitovia, joten varaathan tunnin vain, jos oikeasti pääset paikalle :)

Ilmoittaudu numeroon (txt/whatsapp): 040 5582805

Mahdolliset peruutukset on tehtävä 24h ennen tunnin alkua.

Tuntia ei pidetä, jos osallistujamäärä on alle neljä joogia.

Tunnin peruuntuessa ilmoitamme asiasta osallistuneille viestillä.

Elokuun tuntikalenteri

Tulossa!

bottom of page