top of page
Winter
IMG20231015134101.jpg

Jokainen matka on aloitettava yhdellä askeleella.

Mitä, jos tilaisit hyvinvointia kotiin? Asana-asemalla joogaopettaja tulee luoksesi! Voit saada opetusta oman kotisi rauhassa tai muussa valitsemassasi paikassa Lahden, Hollolan ja Heinolan alueilla. Myös online-tunnit etäyhteydellä tai studiotunnit keskiviikkoisin ja lauantaisin Heinolassa ovat vaihtoehto. Lue alta lisää esimerkkejä tarjoamistani tunneista – ja kokeile rohkeasti jotain uutta, sillä jokainen tunti räätälöidään juuri sinulle sopivaksi!

Studiotunnit ovat ryhmätunteja ja tuntien sisältö vaihtelee viikoittain. Tsekkaa tuntikalenteri täältä. 

Etätunneilla maksimikoko ryhmälle on 5 henkeä, jotta jokainen saa tarvitsemansa yksilöohjauksen. Turvallisuussyistä käsillä tasapainoilut ohjataan ainoastaan livenä.

Perusteet

perusteet_edited.jpg

Perustan valaminen tai juurille palaaminen – nämä tunnit sopivat sekä täysin uusille joogeille että niille aiemmin harrastaneille, jotka haluavat syventää esimerkiksi anatomian tuntemusta tai tekniikan kehittämistä.

 

Tunneilla harjoitellaan perusasanoita ja aurinkotervehdyksiä sekä keskitytään hengityksen yhdistämiseen liikkeeseen. Tulet oppimaan kehon linjauksen, asanoiden kannalta tärkeiden lihasten aktivoinnin ja turvallisen tekniikan. Lähes jokaiselle asanalle löytyy muokattu versio, jotta liikkeet ovat aivan kaikkien saavutettavissa. Tutuksi tulevat myös erilaiset välineet, joiden avulla voit tehdä harjoituksesta itsellesi kevyemmän tai haastavamman. Joogata voi myös vaikkapa tuolilla istuen tai seinää apuna käyttäen! Tunneilla liikutaan rauhallisesti liikkeestä toiseen kehoa ja mieltä kunnioittaen.

vinyasaflow

Vinyasa flow

vinyasa_flow_edited.jpg

Vinyasa-tunnit koostuvat yhdistelmistä erilaisia asanoita, jotka nivotaan yhteen sulavaksi liikkeeksi hengityksen tahdissa. Vinyasa on elävää, luovaa ja virtaavaa liikkumista ja usein tunneilla on jokin tietty teema, jonka ympärille asanat rakentuvat.

 

Tunnit ovat fyysisesti haastavia ja eroavat huomattavasti perinteisestä astanga- tai hathajoogasta, joissa toistetaan tiettyä liikesarjaa tunnin ajan. Tunnit sopivat kaikille, jotka haluavat haasteita, yllätyksiä ja hauskuutta harrastukseen. Haastavuudestaan huolimatta vinyasa-tunnit sopivat myös aloittelijoille, sillä yksityistuntien sisältö muovataan aina oppilaalle sopivaksi.

Vinyasa liikuttaa meitä myös keskiviikkoisin ja lauantaisin studiotunneilla!

Yin-jooga

original_3b71f64a-e4ff-4e09-ad4e-8c93e0af6c1f_IMG20231124084853.jpg

Yin-tunnit ovat täydellinen vastapaino dynaamiselle vinyasaharjoitukselle: liikkeet tehdään matolla istuen tai maaten ja usein tuettuna. Yin-jooga kohdistuu kehon syviin kudoksiin ja parasympaattiseen hermostoon, ja siksi siitä onkin hyötyä aivan kaikille – aktiivisesti liikkuville, urheilijoille, stressaavaa työtä tekeville, toimistotyöntekijöille tai kenelle tahansa, joka kokee tarvitsevansa rauhoittumista ja lempeää liikettä kehoon.

 

Asanoissa vietetään pitkiä aikoja ja samalla rauhoitetaan myrskyävä mieli, sillä keskitymme täysin oman kehon tuntemuksiin. Joillekin yin-jooga saattaa tuntua aluksi liian hitaalta, tylsältä ja tehottomalta, mutta osa harjoitusta onkin pyrkiä rauhoittamaan ajatuksemme ja kehittää kehotietoisuuttamme. Toisille taas pitkät pidot saattavat aiheuttaa lisää kipuja ja epämiellyttäviä tuntemuksia, mutta osaavan opettajan opastuksella voit löytää juuri itsellesi sopivan tavan viipyä asanoissa ja saavuttaa yin-joogan hyödyt.

Joogaa jumisille

Bhagawatha-1_edited.jpg

Toimistotyöläisen spesiaali!

 

Nämä tunnit on kehitetty erityisesti istuma- ja päätetyötä tekeville. Usein tällaista työtä tekevät kärsivät mm. niska- ja hartiaseudun jumeista ja kivuista, selkäsäryistä ja huonosta ryhdistä. Näillä tunneilla sanotaan hiirikädelle hyvästit, laitetaan veri kiertämään kehossa ja vahvistetaan tärkeää käsien ja ylävartalon lihaksistoa ja huolletaan hermostoa.

 

Tunnit koostuvat pääasiassa liikkuvuusharjoituksista ja ovat kevyesti kuormittava, eli näitä tunteja varten ei edes tarvitse välttämättä vaihtaa jumppavaatteita :) Aiempaa kokemusta ei tarvita, tunnit sopivat aivan kaikille!

Jooga nidra

jooga_nidra_edited.jpg

Jooga nidra on kehon ja mielen syvärentoutusmenetelmä.

 

Harjoituksessa tavoitellaan tilaa, joka vastaa hetkeä ennen nukahtamista. Nidraa voi tehdä moneen erilaiseen tarpeeseen: palautumiseen, avuksi unettomuuteen, virkistymiseen sekä rauhoittumiseen. Harjoitus tehdään mukavasti selin makuulla tai istuen ja se sisältää erilaisia hengitysharjoituksia. Tarkoituksena onkin aktivoida parasympaattista hermostoa, jonka tehtävänä on toimia kehon ns. jarruna. Jos koet olevasi ylikuormittunut, et palaudu kunnolla tai koet iltaisin ylivireyttä, jooga nidra on juuri sinulle sopiva harjoitus! Harjoitusten avulla opit rauhoittamaan itseäsi stressaavissa tilanteissa, opit tunnistamaan ylivireyden merkkejä sekä kuuntelemaan omaa kehoasi.

 

Jooga nidra soveltuu erinomaisesti myös sinulle, joka koet meditoinnin haastavaksi. Harjoitus on täysin ohjattu ja tehdään oppilaan omilla ehdoilla.

Arm balances

arm balances_edited.jpg

Monelle tulee arm balances -harjoituksista mieleen pelkästään käsilläseisonta, joka puolestaan aiheuttaa automaattisen peruutusvaihteen. Ymmärrän!

Käsilläseisonta on erittäin haastavaa ja voi vaatia vuosienkin tekniikan hiomista.

 

Mitäpä jos avaisit oven käsillä tasapainoiluihin ihan muiden asanoiden kautta? Käsillä tasapainoilut kehittävät paitsi fyysistä kestävyyttä ja kehonhallintaa, myös keskittymiskykyä, itseluottamusta ja rohkeutta. Puolet haasteista luo oma mieli: meillä on ennakkoluuloja siitä, mihin kehomme pystyy, on pelkoja kaatumisesta tai putoamisesta – kuulostaako tutulta?

 

Ota siis askel lähemmäs itsevarmuutta ja kokeile, miltä tuntuu kääntää itsensä ylösalaisin! Turvallisuussyistä käsillä tasapainoilut ohjataan ainoastaan yksityis- tai ryhmätunneilla livenä.

Yksityistunnit

Joogaopettaja tulee luoksesi! Voit saada opetusta oman kotisi rauhassa tai muussa valitsemassasi paikassa Lahden, Hollolan ja Heinolan alueilla. Tunnit suunnitellaan ja sovitetaan oppilaan aikataulujen, toiveiden ja tarpeiden mukaan ja saat yksilöllistä ohjausta rennossa ympäristössä persoonallisella otteella. Yksityistunnille voit myös ottaa yhden kaverin mukaan – tuntihinta on sama, joten voitte joogata kaksi yhden hinnalla. Joogatunti kaverin kanssa on myös erinomainen lahjaidea!

Winter
Hinnasto

Yksityistunnit

(opettaja tulee luoksesi)

 • 1x60 min yksityistunti: 60 €

 • 5x60 min yksityistunti: 275 €
  voimassa 2 kk ostopäivästä

 • 10x60 min yksityistunti: 550 €
  voimassa 4 kk ostopäivästä

Kopio tiedostosta coach-4_edited.jpg
original_7ac10d5d-f37f-4857-8fef-1968f86e8cb5_Screenshot_2022-01-17-18-31-38-224_com.googl

Online-yksityistunnit

 • 23 €/60 min

 • 3x60 min online-tunti: 60 €
  voimassa 1 kk ostopäivästä

 • 5x60 min online-tunti: 100 €
  voimassa 2 kk ostopäivästä

 • 10x60 min online-tunti: 200 €
  voimassa 4 kk ostopäivästä

Ryhmätunnit tilauksesta

 • Livenä (3–8 henkilöä):
  60 min/23 €/hlö

 • Online (max. 5 henkilöä):
  60 min/19 €/hlö

 • Alkeiskurssi (4-8 henkilöä): 5 x 60 min/85 €/hlö

Kopio tiedostosta Heinola-38_edited.jpg

Maksu mobilepay / kortti / käteinen / Epassi

Kaikki tunnit saatavilla myös lahjakortin muodossa (esim. 2x60 min yksityistunteja). Kysy lisää!

Peruutusehdot

Sairastuitko? Ei hätää! Ilmoita siitä viipymättä opettajalle, ja siirrämme aikaasi veloituksetta. Äkillisiä sairastapauksia ja hätätilanteita lukuunottamatta tunnin voi perua veloituksetta 24 tuntia ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tai ohareista veloitamme täyden hinnan.

Videopankki

Tulossa myöhemmin!

bottom of page