top of page
Flowers
mietelmä.png

Tammi- ja helmikuun alkeiskurssit ovat päättyneet!

Etkö ehtinyt tälle kurssille mukaan?

Ei hätää, sillä seuraava kurssi järjestetään syyskuussa 2024!

Vink vink: joogan alkeita voi opetella kanssani myös yksityistunneilla sinulle sopivana aikana ja mikä parasta: ope tulee luoksesi. Myös tilauksesta pienryhmille (esimerkiksi oman kaveriporukan kesken) - opetus tapahtuu Heinolan uimahallin peilisalissa, ryhmän minimikoko 4 joogia.

Joogan alkeiskurssi 

Branch with Catkins

Ota ensimmäinen askel kohti vahvempaa ja hyvinvoivaa itseäsi

Jooga on tehokas ja turvallinen tapa aloittaa kunnon kohottaminen, eivätkä pienet liikerajoitteet ole este! Kurssilla opitaan erilaisten apuvälineiden käyttöä oman harjoituksen tueksi ja muokkaamaan asentoja omalle keholle sopivaksi.

Kurssin jälkeen osaat valjastaa oman hengitykseksi voimavaraksi ja saat sujuvuutta harjoitukseesi sekä rohkeutta joogata juuri sinulle sopivalla tavalla!

Kurssin sisältö (tarkentuu myöhemmin): 

Tunneilla opetetaan huolellisesti jooga-asentojen eli asanoiden perustekniikat ja yhdistelmät sekä hengityksen käyttämistä apuna harjoituksessa. Samalla opit kehonhallintaa, kehität liikkuvuutta ja voima kasvaa kuin vahingossa siinä sivussa:

 

Kurssin opetus perustuu vinyasa- joogatyyliin, joka on elävää ja virtaavaa liikettä. Vinyasassa on lupa olla luova ja avainasemassa on oman kehon kuuntelu.

Opettajana Niina (RYT200), jonka rento ja huumorintajuinen lähestymistapa luo lämminhenkisen ja hyväksyvän ilmapiirin - tule siis rohkeasti mukaan matolle 

Kurssin kesto: lauantaisin, 5 vkoa

Hinta: 85 €

Missä: Heinolan uimahallin peilisalissa, Urheilukatu 3

Ilmoittautuminen syksyn kurssille avautuu elokuussa.

Yoga Mats

Ilmoittaudu tästä!

Opettaja Niina Mensonen

Sähköposti: asana.asema@gmail.com

p. 040 5582805

  • Facebook
  • Instagram

Kiitos ilmoittautumisesta!

bottom of page