top of page
Sunset Flower

1.8 - 29.8.2024 starttaa jälleen joogan alkeiskurssi 1!

Tämä on sinulle, joka et ole eläissäsi astunut matolle.

Sinulle, joka haluat aloittaa joogan, mutta et oikein tiedä miten.

Sinulle, joka jo harrastat, mutta haluat syventää omaa osaamistasi.

Tälle kurssille ihan kaikki ovat tervetulleita - mitä kankeampi tyyppi, sitä parempi!

Vink vink: joogan alkeita voi opetella kanssani myös yksityistunneilla sinulle sopivana aikana ja mikä parasta: ope tulee luoksesi. Myös tilauksesta pienryhmille (esimerkiksi oman kaveriporukan kesken) - opetus tapahtuu Sisufitneksen tiloissa, ryhmän minimikoko 4 joogia.

Joogan alkeiskurssi 1

niinan 1-1 joogat-42~2.jpg

The only impossible journey
Is the one 
you never begin
- Anthony Robbins

Sunset Flower

Ota ensimmäinen askel kohti vahvempaa ja hyvinvoivaa itseäsi

niinan 1-1 joogat-15~2.jpg

Jooga on tehokas ja turvallinen tapa aloittaa kunnon kohottaminen, eivätkä pienet liikerajoitteet ole este! Kurssilla opitaan erilaisten apuvälineiden käyttöä oman harjoituksen tueksi ja muokkaamaan asentoja omalle keholle sopivaksi.

Kurssin jälkeen osaat valjastaa oman hengitykseksi voimavaraksi ja saat sujuvuutta harjoitukseesi sekä rohkeutta joogata juuri sinulle sopivalla tavalla!

Kurssin sisältö: 

Tunneilla opetetaan huolellisesti jooga-asentojen eli asanoiden perustekniikat, kehon linjaus sekä hengityksen käyttämistä apuna harjoituksessa. Samalla opit kehonhallintaa, kehität liikkuvuutta ja voima kasvaa kuin vahingossa siinä sivussa :)

Tunneilla tulevat tutuksi mm. istuen ja polvillaan tehtävät asanat, alaspäin ja ylöspäin katsova koira, lankku, soturit 1, 2 ja 3 sekä erilaisia kiertoliikkeitä. Opit myös ehkä joogan tunnetuimmat liikesarjat, eli aurinkotervehdykset ja niiden eri variaatiot.

 

Kurssin opetus perustuu vinyasa- joogatyyliin, joka on elävää ja virtaavaa liikettä. Vinyasassa on lupa olla luova ja avainasemassa on oman kehon kuuntelu sekä hengityksen yhdistäminen jokaiseen liikkeeseen. Vinyasa on dynaaminen, koko kehoa avaava ja lämmittävä harjoitus, ja kurssilla etenemme pienryhmässä rauhalliseen tahtiin.

Lähituntien lisäksi saat käyttöösi 5 harjoitusvideota, joiden avulla voit tuntien väleissä sekä kurssin jälkeen treenata myös kotona. Pääset myös suljettuun Facebook- ryhmään, jossa ilmoitetaan ajankohtaisista asioista, jaetaan vinkkejä ja tsempataan toisiamme!

Opettajana Niina (RYT200), jonka rento ja huumorintajuinen lähestymistapa luo lämminhenkisen ja hyväksyvän ilmapiirin - tule siis rohkeasti mukaan matolle

Kysymykset kurssista voit laittaa postiin: info@asana-asema.fi 

Kurssin kesto: torstaisin klo. 17-18.15, 5 opetuskertaa

Hinta: 90 €

Maksutavat: Mobilepay / sähköpostilasku / Epassi

Missä: Reumantie 4, Heinola, Sisufitneksen ryhmäliikuntatila

Ilmoittaudu viimeistään 29.7, kurssille mahtuu 12 joogia!

Folding a Yoga Mat

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittautuminen on sitova ja kurssi tulee olla kokonaan maksettu ennen 1.8. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro sinulle mieleinen maksutapa. Laskun voi maksaa myös kahdessa osassa, kerro myös tästä ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi kurssiohjelman ja aikataulun.

Peruutusehdot

Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään 25.7. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tai kurssin peruuttamatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta (90 €). Vain sairaustapauksissa ja lääkärintodistusta vastaan suoritetut maksut palautetaan. Kurssin vähimmäisosallistujamäärän on täytyttävä (6 hlö), jotta kurssi voidaan järjestää. Jos osallistujia ei tule riittävästi tai kurssi joudutaan perumaan järjestäjän puolesta, osallistujille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti ja jo tehdyt maksut palautetaan.

Ilmoittaudu tästä!

Nähdään matolla!

bottom of page